Nu känner jag att jag måste berätta om något som jag brukade hata att göra motionera och cykla jag tyckte att det var ren idioti. Så för några år sedan så tänkte jag att jag måste prova det kan ju inte gå mer än åt helvete så jag köpte en ny cykel. Visst det blev en del smällar i början men det är som man säger det sitter i huvet så efter hand så lärde jag mig faktiskt att hålla balansen på en tvåhjuling. Det finns en del personer som har frågat mig hur fan jag klarar av det för när jag står still eller går så verkar balansen vara åt helvete. Men skit samma idag älskar jag att cykla varje tisdag så samlas ett gäng ifrån rehab vid Hyltena och tränar ihop för jävla roligt att man har hittat något som klarar av själv.

Så tänk på en sak hur illa livet än verkar ge alldrig upp utan ge er fan på att det här ska du klara av.

Se på mig den 3 Maj cyklade jag Göteborgsgirot 7 Mil på 3,22 tim och likadant  24 Maj Var jag i Tranås och körde Sommen runt 12,4 Mil på 6,11 tim och jag älskade varenda km.

Den 31 Maj Är jag anmäld till uppvidinge 12 Mil på cykeln jag återkommer med tid. Nu har jag varit i Åseda och cyklat jag kom sist utav allihop det gick på 5,40 tim. men huvudsaken är inte att vinna utan känslan utav att man har klarat av det trots att vissa kroppsdelar inte fungerar som dom ska så tänk på det att satsa fullt ut och skit i vad folk tycker,

2015 Har cyklat Göteborggirot igen och efter det Växsjötrampet har även startat Vätterrundan fick bryta i Jönköping uppmärksamheten brast 2 sek så jag körde omkull och hamnade på akuten tråkigt men jag kommer igen näst år.